Vissza

Színes mini zöldségfazék

Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő: Nem igényel sütést és főzést
Mennyiség: 4 adag

 

Hozzávalók: 

  • 12 koktélparadicsom vagy kisméretű paradicsom 
  • uborka 
  • szál zöldhagyma  
  • szél menta 
  • 1 citrom 
  • szelet kenyér 
  • evőkanál olívaolaj 
  • só, bors 

 

Elkészítés:

  1. Mosd meg, és vágd darabokra az uborkát és a hagymát. Turmixold össze a mentalevelet a citrommal, a kenyérrel, az olívaolajjal, a sóval és a borssal. Az elkészített turmixot tedd hűtőbe.
  2. Vágd le a paradicsom tetejét, és kiskanállal óvatosan szedd ki a magos belsejét. Töltsd meg a paradicsomokat az uborkás turmixal, és azonnal tálalhatod a kis zöldségfazekakat.

 

Készítette:
Receptek: Annelyse Chardon; Fotó: Julie Méchali; Copyright: © Julie Mechali/Interfel/NAK

 

Kevert saláta grillezett sárgabarackkal, mozzarellával

Hozzávalók 2-4 főre Elkészítési idő: kb. 30 perc   Hozzávalók:  20 g fehér balzsamecet krém 25 g olívaolaj 1 g finom só 80 g mini mozzarella 30 g darabolt mandula 120 g sárgabarack 8 g olívaolaj frissen őrölt bors ízlés szerint 2 fej szívsaláta 2 g Maldon só   Elkészítés: A fehér balzsamecet krémből, az […]