Frutti és Veggi újra feldobja a hétvégi bevásárlást!

 

Gyertek, és találkozzatok velük 2022. április 22. és május 14. között országszerte a Penny áruházakban! Keressétek az Európai Friss Csapat standját, ahol nemcsak a friss zöldségek, gyümölcsök megismerésére és megkóstolására nyílik lehetőség, hanem egy izgalmas nyereményjáték is vár Benneteket értékes díjakkal.

A nyereményjátékban való részvétel feltétele: legalább nyolc helyes válasz az Európai Friss Csapat kvízen. De ha esetleg nincs elég jó válaszotok, akkor sem kell elkeseredni: minden kitöltőnek egy különleges hűtőmágnest adunk ajándékba! A hűtőmágnesről leolvasható QR-kód segítségével megtalálhatjátok honlapunkon Frutti és Veggi kedvenc receptjeit. A játék fődíja egy 2 napos családi hétvége 5 fő számára a Nyíregyházi Vadasparkban található Pangea Hotelben félpanzióval és 2 napos belépővel az Állatparkba. A fődíj nyertese és további 9 szerencsés még egy-egy Frutti és Veggi ajándékcsomagot is kap: puzzlecsomaggal, uzsonnásdobozzal, vonalzóval, szezonális zöldség-gyümölcs öröknaptárral, munkafüzettel, mesekönyvvel és receptfüzettel.

Itt és a program közösségimédia-felületein megtudhatjátok, melyik Penny-ben találkozhattok Fruttival és Veggivel! Figyeljetek az időpontra is, hogy délelőtt vagy délután lesz az adott helyszínen az Európai Friss Csapat!

Gyertek a Penny-be, kóstoljatok, játsszatok, és nyerjetek az Európai Friss Csapattal!

 

Nyereményjáték szabályzat

Adatkezelési tájékoztató

Nézd meg a korábbi eseményeinken készült fotókat, videókat!