Itt a nyár, Frutti és Veggi útra kész!

 

Találkozzatok Fruttival, Veggivel, ismerkedjetek meg Káosszal, és töltődjetek fel a zöldségek, gyümölcsök ízének erejével a nyári roadshow állomásainkon országszerte!

Első különleges állomásunk a legnagyobb hazai gamer esemény, a PlayIT Show lesz, de a nyári hónapok során találkozni lehet az Európai Friss Csapat programmal az Ultra Tisza-tó versenyen, a Győrkőcfesztiválon, az Alsóörsi Strandon és a budapesti augusztus 20-i ünnepi eseményen is. A sort szeptember elején a Dunakeszi Feszt zárja majd. A már hagyományos mókás játékok, ízletes zöldség és gyümölcskóstolók mellett idén igazán cool újdonságokkal is várunk Benneteket, többek között lemosható zöldséges- gyümölcsös tetkóval és vicces, szuperhősös fotókellékekkel!

Gyertek, találkozzunk:

2022. június 11-12-én a PlayIT Show-n,

2022. július 1-3. között az Ultra Tisza-tó versenyen,

2022. július 2-án és 3-án a Győrkőcfesztiválon,

2022. augusztus 5-6-án az alsóörsi községi strandon,

2022. augusztus 20-án és 21-én a budapesti ünnepi eseményeken,

2022. szeptember 10-11-én a Dunakeszi Feszten!

Aktuális információkért mindig figyeljétek az Európai Friss Csapat közösségimédia-felületeit!      

 

 

Frutti és Veggi újra feldobja

a hétvégi bevásárlást!

 

Gyertek, és találkozzatok velük 2022. április 22. és május 14. között országszerte a Penny áruházakban! Keressétek az Európai Friss Csapat standját, ahol nemcsak a friss zöldségek, gyümölcsök megismerésére és megkóstolására nyílik lehetőség, hanem egy izgalmas nyereményjáték is vár Benneteket értékes díjakkal.

A nyereményjátékban való részvétel feltétele: legalább nyolc helyes válasz az Európai Friss Csapat kvízen. De ha esetleg nincs elég jó válaszotok, akkor sem kell elkeseredni: minden kitöltőnek egy különleges hűtőmágnest adunk ajándékba! A hűtőmágnesről leolvasható QR-kód segítségével megtalálhatjátok honlapunkon Frutti és Veggi kedvenc receptjeit. A játék fődíja egy 2 napos családi hétvége 5 fő számára a Nyíregyházi Vadasparkban található Pangea Hotelben félpanzióval és 2 napos belépővel az Állatparkba. A fődíj nyertese és további 9 szerencsés még egy-egy Frutti és Veggi ajándékcsomagot is kap: puzzlecsomaggal, uzsonnásdobozzal, vonalzóval, szezonális zöldség-gyümölcs öröknaptárral, munkafüzettel, mesekönyvvel és receptfüzettel.

Itt és a program közösségimédia-felületein megtudhatjátok, melyik Penny-ben találkozhattok Fruttival és Veggivel! Figyeljetek az időpontra is, hogy délelőtt vagy délután lesz az adott helyszínen az Európai Friss Csapat!

Gyertek a Penny-be, kóstoljatok, játsszatok, és nyerjetek az Európai Friss Csapattal!

 

Nyereményjáték szabályzat

Adatkezelési tájékoztató

Nézd meg a korábbi eseményeinken készült fotókat, videókat!