Sajtómegjelenések

Nyár végi ízek: frissítő előételek, hideg levesek

2023. augusztus 28.

Közeledik már a nyár vége, de még bőven élvezhetjük a szezonális nyári gyümölcsök ízeit: a sárgadinnyéből, a görögdinnyéből, az őszibarackból, a nektarinból és a szederből nemcsak fagylalt, sütemény vagy gyümölcssaláta készülhet, hanem izgalmas frissítő előétel és finom hideg leves is. Az Európai Friss Csapat jó ötleteket ad ezek elkészítésével kapcsolatban, dietetikusa, Fülöp Lili pedig egy különleges, frissítő salátareceptet is ajánl.

Online megjelenések:

Ha unod a lecsót, inkább grillezd a paprikát!

2023. július 31.

Sütve, főzve, töltve, őrölve fűszernek… A paprika a magyar konyha alapvető és elengedhetetlen alapanyaga a levestől a főételen át a savanyúságig. A szezon beköszöntével még inkább előtérbe kerülnek a paprikából készült fogások és köztük a nagy kedvenc, a lecsó is. Holott az étkezési paprika a grill szezonban is remekül megállja a helyét, érdemes grillezve is megkóstolni. Az Európai Friss Csapat nyári sajtóworkshopján Bernáth József séf nemcsak a paprika grillezésével kapcsolatban adott praktikus tippeket, hanem egy könnyű nyári receptet is bemutatott. Kozák Luca a program sportoló nagykövete pedig követte a paprika útját a fóliasátortól egészen a boltokig.

Online megjelenések:

Piros bogyós gyümölcsök, a természetes nyári frissítők Június 17-én már negyedik alkalommal lesz Zöldség- és Gyümölcsnap

2023. június 15.

A Zöldség- és Gyümölcsnapot idén negyedik alkalommal hirdeti meg az Európai Friss Csapat program, hagyományosan június 17-ére, amikortól a hazai gyümölcsszezon a kezdetét veszi. A kezdeményezés célja kedvet csinálni a zöldség- és gyümölcsfogyasztáshoz, valamint népszerűsíteni a hazai agrárium igazán zamatos, szezonális termékeit.

Az Európai Friss Csapat program egész évben ösztönzi a zöldség- és gyümölcsfogyasztást, hiszen a hazai szezonális zöldségek és gyümölcsök minden évszakban azt biztosítják az emberi szervezetnek, amire annak szüksége van. Nyáron a frissítő, hűsítő gyümölcsök kerülnek előtérbe, hiszen ezek esnek a legjobban a hőségben. Általában édes és savanykás ízűek, víztartalmuk pedig magas.

Online megjelenések:

Minél érettebb, annál zamatosabb! Itt az idei év első igazi hazai gyümölcse

2023. május 24.

A szamóca az év első igazi hazai gyümölcse, amely a fogyasztók körében óriási népszerűségnek örvend édes íze és élettani szempontból is kiváló beltartalmi értékei miatt. Ráadásul sokféleképpen elkészíthető és kiválóan beilleszthető a különböző étkezésekbe, étrendekbe. Az Európai Friss Csapat sajtóworkshopján utánajártunk, mit érdemes tudni a friss hazai szamócáról. Frutti és Veggi szamócaültetvényen jártak Kozák Lucával, a program sportoló nagykövetével, és az általuk szedett gyümölcsből Bernáth József séf egy különleges, zamatos tavaszi szamócás spárgasalátát készített el.

Online megjelenések:

Zöldséget reggelire is! - Az Európai Friss Csapat tavaszi reggelizős tippjei

2023. április 12.

Sokszor halljuk, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés, hiszen elindítja a napot és hatással van a teljesítményünkre, egész napi közérzetünkre. Tavasszal még ennél is többet várhatunk egy alaposan átgondolt zöldséges reggelitől, hiszen hozzájárul a szervezet feltöltődéséhez és az immunrendszer működéséhez is.  Ráadásul az első tavaszi zöldségek nemcsak színükben, hanem ízükben is igazán frissek. Az Európai Friss Csapat program reggelizős tippjeivel bárki feldobhatja és még egészségesebbé teheti a reggelijét!

Online megjelenések:

Több mint egy tonna zöldséget és gyümölcsöt kóstoltatott tavaly Frutti és Veggi 2023-ban is folytatódik az Európai Friss Csapat program

2023. március 7.

Idén folytatódik, és egyben az utolsó évéhez érkezik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsítő edukációs kampánya, az Európai Friss Csapat program. Frutti és Veggi, a program két kabalafigurája ismét országszerte várja majd a gyerekeket és a családokat, hogy megismertesse velük a friss zöldségek, gyümölcsök szupererejét és változatos ízét.

Ennek érdekében az Európai Friss Csapat tavaly rekord mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt, több mint 1 tonnát kóstoltatott meg az aktivációi során: ami 86 iskolai osztály* egy napi, a WHO által ajánlott (400 gramm) zöldség- és gyümölcsfogyasztásának felel meg.

Online megjelenések:

 

Nincs karácsony dió nélkül

2022. december 20.

Lassan itt a karácsony, és már mindenki ünnepi lázban ég. Ajándékot vásárol, készül az ünnepre, és persze kitalálja az ünnepi menüt, ami szinte minden magyar családban elképzelhetetlen valami diós finomság nélkül. Az Európai Friss Csapat – Az ízek ereje program a nagy karácsonyi klasszikusok, a bejgli és a dió nyomába eredt.

Online megjelenések:

A sütőtök természetes multivitamin, együnk még többet belőle!

2022. december 9.

Bár Magyarországon a sütőtökfogyasztás évről évre növekszik valamelyest, még mindig sokan ódzkodnak a sütőtöktől, pozitív tulajdonságai, változatos felhasználási lehetőségei még nem igazán ismertek. Az Európai Friss Csapat – az ízek ereje program most kedvcsinálóként bemutatja a sütőtököt, és azt, hogy – a nevével ellentétben – nem csak sütve lehet fogyasztani!

Online megjelenések:

 

A Dunántúlra összpontosul a szelídgesztenye-termesztés

2022. november 30.

Vas, Somogy és Zala megyében termesztik a legnagyobb felületen a szelídgesztenyét. Eme héjas gyümölcs egyedi íze mellett kiváló beltartalmi értékekkel is rendelkezik – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsítő programja, az Európai Friss Csapat.

Online megjelenések:

 

Ez a házi savanyúság igazi egészségbomba – és pár perc alatt kész! Gyorsan savanyított lilahagyma – recept az Európai Friss Csapat program dietetikusától

2022. november 30.

A hidegebb időszak beköszöntével megéri minél több egészséges élelmiszert, ételt beépíteni a táplálkozásunkba. Ilyenkor a gyakori megfázásos és légúti betegségekkel szemben a megfelelő szezonális zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával is védekezhetünk. A hagymafélék például a legjobbak közé tartoznak az őszi-téli zöldségek közül: támogatják az immunrendszer működését, erős gyulladáscsökkentő hatásuk van és kifejezetten alkalmasak a felsőlégúti problémák kezelésére. Emellett kiváló fűszerezőképességgel rendelkeznek, így nem is olyan meglepő, hogy a korabeli krónikák szerint Mátyás királynak a vöröshagyma volt a kedvenc csemegéje. Az Európai Friss Csapat – Az ízek ereje program a hagymafélék közül most a vöröshagyma legjobb tulajdonságait szedte össze, dietetikusa Fülöp Lili pedig egy lilahagymából készülő egészséges és gyorsan elkészíthető házi savanyúság receptjét osztja meg.

Online megjelenések:

Körteségek az Európai Friss Csapattól

2022. november 22.

A körte egy igazán finom, jellegzetes, édes ízű gyümölcs, amely számos jó tulajdonsága ellenére sem népszerű annyira, mint az alma. Az őszi-téli időszakban amúgy is kisebb a választék a friss hazai gyümölcsökből, így mindenképpen érdemes ilyenkor körtével színesíteni a napi gyümölcsfogyasztásunkat. Az Európai Friss Csapat – Az ízek ereje program most összeszedte, miért tesz jót a körte, és azt is, hogyan használhatjuk fel.

Online megjelenések:

 

Igazi superfood, mégis keveset fogyasztunk belőle Ismerjük meg jobban a laskagombát!

2022. november 04.

A laskagomba igazi superfood, magas rost- és fehérjetartalma miatt rendkívül egészséges, mégis sokkal kevésbé ismerjük jótékony hatásait, felhasználási lehetőségeit, mint a csiperkének. Talán ez az egyik oka, amiért a csiperkéhez képest jóval kevesebbet fogyasztunk belőle, annak ellenére, hogy gyulladáscsökkentő hatása erősebb, kevesebb kalória van benne és ízvilága is jellegzetesebb. Az átlagos éves gombafogyasztás országosan csupán 1 kilogramm fejenként, míg az uniós átlag ennek négyszerese. Az Európai Friss Csapat – az ízek ereje program összegyűjtötte, amit mindenképp tudni érdemes a laskagombáról.

Online megjelenések:

Győri tanító lett az idei #ZöldségGyümölcsHős, 100 kilogramm zöldségnek és gyümölcsnek örülhettek a tanítványai

2022. október 13.

2022 #ZöldségGyümölcsHőse Szabó Krisztián, a Győri Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola tanítója lett. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a zöldség- és gyümölcsfogyasztást népserűsítő kampánya, az Európai Friss Csapat ma reggel meglátogatta a 2.b osztályt és átadta a nyereményeket.  Németh Gergely, a NAK Győr-Moson-Sopron megyei elnöke 100 kilogramm zöldséget és gyümölcsöt adott át Szabó Krisztiánnak, valamint foglalkoztatófüzeteket a gyerekeknek, akik további ajándékokat is kaptak Fruttitól és Veggitől.

Tv interjú
Győr+ Televízió – Híradó:
https://www.youtube.com/watch?v=xPx-oMkVxKw

Online megjelenések:

Egészséges csemege a friss hazai szőlő

2022. szeptember 30.

Ha a szőlőre gondolunk, szinte mindenkinek a szép szőlőfürtök, a must és a szüret jut eszébe. Pedig a szőlőben sokkal több lehetőség van! Az Európai Friss Csapat ezekből gyűjtött össze néhányat, amelyek minden korosztálynak meghozzák a kedvét a szőlő fogyasztáshoz vagy épp egy isteni szőlős különlegesség elkészítéséhez. A szőlő ugyanis, nemcsak egészséges, hanem a konyhában is remekül felhasználható. Egyfelől szinte minden része ehető a megfelelő módon elkészítve, másfelől nagyon sokféleképpen építhetjük be a család étrendjébe.

Online megjelenések:

A szilva az őszi gyümölcsök szupersztárja

2022. szeptember 16.

Az Európai Friss Csapat – az ízek ereje! program őszi workshopján Valter Attila a hazai szilvatermesztéssel és az idei terméssel ismerkedett, míg Bernáth József séf egy izgalmas szilvás receptet mutatott be, de mellette kiderült az is, melyek azok a szuper tulajdonságok, amelyek miatt a szilva igazi szupersztárnak számít a gyümölcsök között.

Online megjelenések:

5 tény és egy könnyű grill recept – Sárgarépa kisokos az Európai Friss Csapat programtól

2022. augusztus 22.

A sárgarépa nemcsak azért szuper zöldség, mert nagyon egészséges és számos pozitív élettani hatással rendelkezik, hanem azért is, mert egész évben könnyen beszerezhető, kedvező az ára, és rengeteg módon felhasználható. Az Európai Friss Csapat – az ízek ereje program kisokosából most megismerheted a sárgarépa jó tulajdonságait és néhány érdekességet is megtudhatsz vele kapcsolatban.

Online megjelenések:

Tombol a kajszibarack szezon

2022. július 18.

A hazai nyári gyümölcs szezon egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb gyümölcse a kajszibarack, másnéven sárgabarack vagy kajszi. Ez a három elnevezés ugyanazt az egészséges és jellegzetesen zamatos gyümölcsöt takarja, amely nagyon sokféleképpen felhasználható. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsítő programja, az Európai Friss Csapat a hazai kajszibarack-termesztésnek és az idei kajszitermésnek járt utána Valter Attila magyar bajnok kerékpárversenyzővel. A program séf nagykövete, Bernáth József pedig két igazi nyári kajszis receptet is bemutatott a nyári workshopon.

Online megjelenések:

Indul a hazai gyümölcsszezon – pénteken lesz a Zöldség- és Gyümölcsnap

2022. június 16.

Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Európai Friss Csapat program részeként június 17-ére a Zöldség- és Gyümölcsnapot. A cél változatlan, felhívni a figyelmet a zöldség- és gyümölcsfogyasztás jelentőségére egészségünk szempontjából, valamint a gyümölcsszezon beköszöntével népszerűsíteni a hazai agrárium szezonális termékeit.

Online megjelenések:

Szuperzöld főzelék szezonális szuper zöldségekből

2022. május 19.

A zöldborsó és a zöldbab igazi tavaszi zöldségek, amelyeket többnyire főzelékként vagy levesként fogyasztunk. A főzelékek azonban egyre ritkábban kerülnek a családok asztalára. Számos oka lehet ennek, de az egyik leggyakoribb az a szülői vélekedés, hogy a gyerekek úgysem ennék meg…

Az Európai Friss Csapat – Az ízek ereje program, dietetikusa segítségével, most bemutat néhány kreatív ötletet és egy egészséges főzelékreceptet is, amelyek segíthetnek rávenni a gyerekeket, hogy szívesebben fogyasszanak, kóstoljanak meg főzelékeket. A zöldborsó és a zöldbab – a szezon két zöldsége – igazi „főzelék-klasszikus”, amiket érdemes beépítenünk a táplálkozásunkba, hiszen nemcsak finomak, hanem egészségesek is.

Online megjelenések:

Hétköznapi hősök a gyerekek egészségéért Frutti és Veggi 2022-ben is keresik Magyarország #ZöldségGyümölcsHősét!

2022. április .29.

A tavalyi nagy sikerre tekintettel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az Európai Friss Csapat program idén is meghirdeti a Zöldség- Gyümölcs Hős pályázatot, amelyre elektronikus úton, 2022. június 7-ig lehet jelentkezni.

A #ZöldségGyümölcsHősök olyan hétköznapi hősök, akiknek különleges szuperereje abban rejlik: ismerik a zöldségek, gyümölcsök pozitív hatásait, nagyszerű tulajdonságait, és a legkülönbözőbb módokon küzdenek azért, hogy a gyermekek megismerjék, megszeressék azokat, és táplálkozásuk rendszeres részévé váljanak, minél többet fogyasszanak belőlük.

Online megjelenések:

Hosszú távú cél a napi 400 gramm zöldség és gyümölcs fogyasztása Friss tavaszi zöldséges fogásokkal indult idén az „Európai Friss Csapat – Az ízek ereje” program

2022. március 31.

A Klauzál téri vásárcsarnok egy főzőstúdiójában tartották a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara zöldség- és gyümölcsfogyasztást ösztönző programja, az Európai Friss Csapat évindító, főzéssel egybekötött sajtótájékoztatóját. Az eseményen Győrffy Balázs, a NAK elnöke és Turcsán Tünde, a GFK üzletágigazgatója tartott beszédet, majd Bernáth József séffel közösen friss tavaszi zöldséges fogásokat készítettek és kóstoltak a résztvevők.

Tv interjú
TV2 Tények:
https://tenyek.hu/video/elhizast-okozhat-a-keves-zoldseg

Online megjelenések:

A Zala megyei Orosztony óvodájának vezetője érdemelte ki az első Zöldség-Gyümölcs Hős díjat

2022. március 1.

Győrffy Balázs, a NAK elnöke átadta Horváth Erika orosztonyi óvodavezetőnek és ovisainak a 2021-ben első alkalommal meghirdetett #ZöldségGyümölcsHős pályázat fődíját. A 100 kilogramm zöldség és gyümölcs mellett vetőmagcsomaggal és kerti gyerekszerszámokkal lepte meg a kertészkedő óvodásokat, hogy tovább bővülhessen, szépülhessen az óvoda „csodakertje”. Az ünnepségen részt vett Frutti s Veggi is, a gyerekek nagy örömére.

Online megjelenések:

Roadshow

Az Európai Friss Csapat minden évben nyáron országos roadshowra indul. Az állomásokon Frutti és Veggi várja a családokat izgalmas játékokkal. Van turmix-bicikli, akadálypálya, fotófal és kézműves foglalkozások. A család minden tagja remekül szórakozhat Fruttival és Veggivel, illetve megtapasztalhatja a friss zöldségek, gyümölcsök ízének erejét!

Online megjelenések:

Egészséges nassolnivalók az olimpiai szurkoláshoz

2021. augusztus 3.

Javában tart a XXXII. Nyári Olimpia Tokióban, itthon is sokan figyelik a versenyeket, várják az eredményeket, és persze szurkolnak a magyar sportolóknak. A szurkolás sokunk számára elképzelhetetlen nassolás, „csipegetés” nélkül, még akkor is, ha pontosan tudjuk: ez akár egészségtelen is lehet. Az Európai Friss Csapat most olyan nassolnivalókat ajánl az olimpiai szurkoláshoz, amelyeket bűntudat nélkül fogyaszthatunk: finomak, egészségesek – és még a gyomrot sem terhelik.
Az Olimpiától függetlenül, érdemes az egészséges nassolnivalókat választanunk, amelyek nemcsak egészségesek, hanem könnyen és gyorsan elkészíthetők. Próbáljátok ki ötleteinket, és nassoljatok egészségesen!

Online megjelenések:

Strandmenü az Európai Friss Csapattól: hidratál, védi a bőrt, hűsít - és még finom is

2021. július 23.

A nyári kánikulában gyakran halljuk, hogy nagyon fontos a folyadékpótlás és a bőrünk védelme. Arról azonban már kevesebb szó esik, hogy ebben a jól összeállított, zöldség- és gyümölcsalapú táplálkozás is sokat segíthet. A zöldség és a gyümölcs mindig jó választás, mert vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat tartalmaz, de a paradicsom és a dinnye különösen jó alapanyagok a nagy melegben. Az Európai Friss Csapat most egy igazi nyári strandmenüt ajánl, ami nemcsak egészséges, hanem hűsítő és finom is! Fülöp Lili, az Európai Friss Csapat dietetikusának receptjével!

Online megjelenések:

Június 17-én ismét Zöldség- és Gyümölcsnap: indul a hazai gyümölcsszezon és a #Zöldség-GyümölcsHős pályázat!

2021. június 16.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Európai Friss Csapat program június 17-re idén is meghirdette a hazai Zöldség- és Gyümölcsnapot, hogy felhívja a figyelmet a hazai termesztésű friss, szezonális gyümölcsökre és zöldségekre.
-„Elkötelezettek vagyunk a zöldség- és gyümölcsfogyasztás népszerűsítése mellett, és minden eszközt megragadunk, hogy a társadalom minél szélesebb körét ismertessük meg a zöldségek és gyümölcsök pozitív hatásaival. Többek között ezért is hirdettük meg itthon a #Zöldség-GyümölcsHős pályázatot – hangsúlyozta Győrffy Balázs, a NAK elnöke.
A #Zöldség-GyümölcsHősök olyan emberek, akik történetükkel megmutatják a zöldségek és a gyümölcsök egyre jelentősebb szerepét a táplálkozásban, az egészségvédelemben, vagy akár a fenntartható fejlődésben. Jelentkezni szeptember 19-ig lehet! Részletek itt a honlapon!

Tv interjú
Ma reggel (M1):
https://hirado.hu/videok/zoldseg-es-gyumolcsnap/#

Paletta (HírTv):
https://hirtv.hu/paletta/paletta-divat-a-retro-2523447

Online megjelenések:

Spárgás kalandok az Európai Friss Csapattal

2021. május 26.

A spárgaültetvénytől egészen a konyhai elkészítésig követte a spárga útját Frutti és Veggi az Európai Friss Csapat első főzéssel egybekötött különleges sajtóworkshopján, amely rendkívüli helyszínen, az egyik legnagyobb hazai spárgatermelőnél zajlott.
Havas Dóra, az Európai Friss Csapat program nagykövete elmondta, nagyon fontos, hogy a gyermekeket megismertessük a zöldségekkel és gyümölcsökkel, hiszen így nemcsak megkóstolják őket, hanem az elkészítésükkel is bátrabban próbálkoznak majd.
-„Édesanyaként pontosan tudom, nem mindig könnyű feladat zöldséget és gyümölcsöt csempészni a gyerekek étkezéseibe, de érdemes minél több fajtával és minél több módon elkészítve próbálkozni. A tálalással szintén érdemes játszani, hiszen a kisebbek számára a színes, „mosolygós” étel mindig csábítóbb. A szülők számára ez lehet, hogy kevésbé jó hír, de a legtöbbet a jó példamutatással hathatunk a gyerekekre!”

Televízió interjúk
Kecskeméti televízió:
https://www.youtube.com/watch?v=RBjgCA15BE4

Magyar Mezőgazdaság:
https://www.youtube.com/watch?v=iWgMMmduAdg

Új Mezőgazdasági Magazin (ATV):
https://www.youtube.com/watch?v=7fDB4YgGchk&t=312s

Online megjelenések:

Nemzetközi szinten is elindult az Európai Friss Csapat program Magyar – francia – belga összefogás a zöldség- és gyümölcsfogyasztás növeléséért

2021. május 20.

Nemzetközi, online sajtótájékoztatón jelentették be Párizsban, hogy három európai ország együttműködésében útjára indul az Európai Friss Csapat program, melynek fő célkitűzése a zöldség- és gyümölcsfogyasztás népszerűsítése. A program az Európai Unió társfinanszírozásában valósul meg, 2021 és 2023 között, a korábbi Európai Friss Kalandok program folytatásaként.
Magyarországot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) képviseli az együttműködésben. A nemzetközi sajtótájékoztatón, a NAK elnöke, Győrffy Balázs elmondta, öröm számára, hogy a következő három évben is lesz lehetőség együtt dolgozni azért, hogy a fiatal generációt is megismertessük a zöldség- és gyümölcsfogyasztás élvezetével, annak egészséges voltával.

Online megjelenések:

Felszaladt néhány plusz kiló a karantén alatt? Táplálkozási tippek az egész családnak

2021. április 20.

A karantén, a bezártság, az iskola nélküli napok nagyban megváltoztatták a családok mindennapjait: mozgásszegényebb életmód, felboruló étkezési szokások. A napi feladatok mellett sokkal nehezebb odafigyelni a helyes táplálkozásra. Idő szűkében gyakrabban keressük a gyorsan elkészíthető, de kevésbé friss és vitamindús ételeket, valamint hajlamosabbak vagyunk – akár heti rendszerességgel – ugyanazokat a fogásokat elkészíteni, mert azokat legalább vita nélkül, biztosan megeszi a gyerek. Ezek a tényezők sok családban vezettek plusz kilókhoz nemcsak a felnőttek, de a gyerekek körében is. Ha szeretnétek néhány jó táplálkozási tippet, hogy hogyan lehet megszabadulni a felesleges kilóktól, olvassátok el az Európai Friss Csapat dietetikusának, Fülöp Lilinek a tanácsait.

Rádió interjú
https://soundcloud.com/mannafm/felszedett-kilok-a-karanten-alatt-kanape-argyelan-krisztaval-2021-04-25

Online megjelenések:

Sonka, tojás, egészség – Hogyan lehet egészséges a húsvéti reggeli?

2021. március 31.

A reggeli a nap legfontosabb étkezése. Még inkább igaz ez a húsvéti időszakra, amikor a reggelinek külön hagyománya van: sonkával, tojással, kaláccsal. Hogyan lehet ezt egészségesebbé tenni? Az Európai Friss Csapat program szerint friss, tavaszi zöldségekkel: retekkel, újhagymával és a húsvétkor elmaradhatatlan tormával. Ezek ugyanis telis-tele vannak ásványi anyagokkal, rostokkal, feltöltik szervezetünket vitaminokkal, és támogatják immunrendszerünk optimális működését. Tudjatok meg mindent az egészséges reggeliről!

Online megjelenések:

Frutti és Veggi kalandjai Európai Friss Csapat néven folytatódnak

2021. március 03.

2021-ben újabb hároméves periódusát kezdte meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) francia- belga szakmai szervezetekkel együttműködésben megvalósuló, zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsítő uniós kampánya. Frutti és Veggi kalandjai idén Európai Friss Csapat néven folytatódnak, hogy még többen fedezhessék fel a friss zöldségek és gyümölcsök ízének erejét. Tartsatok velünk és ismerjétek meg az Európai Friss Csapat programot!

Online megjelenések: