Vissza

Szélrózsa

Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő: Nem igényel sütést és főzést
Mennyiség: 4 adag

 

Hozzávalók: 

  • görögdinnyeszelet 
  • pohár joghurt 
  • csomag vaníliás cukor 
  • kajszibarack
  • nektarin 
  • 8 szem szamóca 
  • néhány szőlőszem  

 

Elkészítés:

  1. Egy mély tálban keverd össze a joghurtot a vaníliás cukorral. Kend meg a görögdinnyeszeletet a joghurtos krémmel.
  2. Mosd meg a gyümölcsöket. Szedd le a szamóca szárát, és vágd félbe, a kajszit és a mandarint is vágd félbe, távolítsd el a magvaikat, majd vágd fel őket ízlés szerint (kockára, vékony szeletekre, negyedekre stb.).
  3. Rendezd el szépen a gyümölcsöket a joghurtos krémen, és azonnal tálald. Tálalásnál ugyanúgy vágható fel, mint egy torta.

 

Tippek:

Egy kis plusz: díszítheted egy kis mézcsíkkal, ehető virágokkal, pirított mandulaszeletekkel stb.

 

Készítette:
Receptek: Annelyse Chardon; Fotó: Julie Méchali; Copyright: © Julie Mechali/Interfel/NAK

Kevert saláta grillezett sárgabarackkal, mozzarellával

Hozzávalók 2-4 főre Elkészítési idő: kb. 30 perc   Hozzávalók:  20 g fehér balzsamecet krém 25 g olívaolaj 1 g finom só 80 g mini mozzarella 30 g darabolt mandula 120 g sárgabarack 8 g olívaolaj frissen őrölt bors ízlés szerint 2 fej szívsaláta 2 g Maldon só   Elkészítés: A fehér balzsamecet krémből, az […]