Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő: Nem igényel sütést és főzést
Mennyiség: 4 adag
Hozzávalók:
- 2 görögdinnyeszelet
- 2 pohár joghurt
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2 kajszibarack
- 2 nektarin
- 8 szem szamóca
- néhány szőlőszem
Elkészítés:
- Egy mély tálban keverd össze a joghurtot a vaníliás cukorral. Kend meg a görögdinnyeszeletet a joghurtos krémmel.
- Mosd meg a gyümölcsöket. Szedd le a szamóca szárát, és vágd félbe, a kajszit és a mandarint is vágd félbe, távolítsd el a magvaikat, majd vágd fel őket ízlés szerint (kockára, vékony szeletekre, negyedekre stb.).
- Rendezd el szépen a gyümölcsöket a joghurtos krémen, és azonnal tálald. Tálalásnál ugyanúgy vágható fel, mint egy torta.
Tippek:
Egy kis plusz: díszítheted egy kis mézcsíkkal, ehető virágokkal, pirított mandulaszeletekkel stb.
Készítette:
Receptek: Annelyse Chardon; Fotó: Julie Méchali; Copyright: © Julie Mechali/Interfel/NAK