Vissza

Energiagolyó bogyós gyümölcsökkel

Mennyiség: 15 golyóhoz

 

Hozzávalók: 

  • 15 dkg korpás keksz ledarálva
  • 1 maréknyi bogyós gyümölcs (pl.: szeder, ribiszke, málna)
  • 5 dkg darált dió
  • 1 evőkanál méz
  • 1 csapott kávéskanál fahéj
  • kókuszreszelék vagy kakaópor a forgatáshoz (elhagyható)

 

Elkészítés:

A bogyós gyümölcsöket összeturmixoljuk vagy összenyomkodjuk, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. Legalább 10 percig állni hagyjuk. Ha úgy érezzük, nem állt össze a masszánk, még egy kis kekszet adhatunk hozzá. Végül egyforma gombócokat formázunk belőle és ha kedvünk tartja kakaóporba vagy kókuszreszelékbe hempergetjük őket.

 

Source/Copy right: Fülöp Lili

 

 

Kevert saláta grillezett sárgabarackkal, mozzarellával

Hozzávalók 2-4 főre Elkészítési idő: kb. 30 perc   Hozzávalók:  20 g fehér balzsamecet krém 25 g olívaolaj 1 g finom só 80 g mini mozzarella 30 g darabolt mandula 120 g sárgabarack 8 g olívaolaj frissen őrölt bors ízlés szerint 2 fej szívsaláta 2 g Maldon só   Elkészítés: A fehér balzsamecet krémből, az […]