Vissza

Joghurt-meggy-granola jégkrém reggelire

Mennyiség: 1 adag

 

Hozzávalók: 

  • 5-6 szem meggy kimagozva
  • 1 teáskanál barna cukor
  • 1,5 dl sűrű görög joghurt
  • 1,5 teáskanál méz
  • 1 evőkanál granola

 

Elkészítés:

  1. A meggyet összeforgatjuk a cukorral, és egy kis lábasban addig főzzük, amíg a cukor megolvad, a meggy pedig kicsit összeesik.
  2. A méz felét összekeverjük a granolával, a másik felét a joghurttal.
  3. Megtöltjük a jégkrémformákat: alulra egy kevés mézes joghurtot teszünk, aztán a granolát és a meggyet. Végül megint a mézes joghurt következik. Beleszúrunk egy pálcikát és legalább 2 órát fagyasztjuk.

 

Source/Copy right: Havas Dóra

Kevert saláta grillezett sárgabarackkal, mozzarellával

Hozzávalók 2-4 főre Elkészítési idő: kb. 30 perc   Hozzávalók:  20 g fehér balzsamecet krém 25 g olívaolaj 1 g finom só 80 g mini mozzarella 30 g darabolt mandula 120 g sárgabarack 8 g olívaolaj frissen őrölt bors ízlés szerint 2 fej szívsaláta 2 g Maldon só   Elkészítés: A fehér balzsamecet krémből, az […]